Over Amazo

Samen sterk

Mensen verbinden

AMAZO verbindt mensen met mekaar, met de organisatie en met hun missie.

In een snel veranderende wereld is het de kunst om kwaliteitsvolle verbindingen aan te gaan met anderen om talenten te bundelen. Op teamniveau is dit de basis voor het benutten van de verschillen. Betrokkenheid bij de organisatie ontstaat doordat medewerkers hun persoonlijke missie kunnen verbinden met de missie van de organisatie . Op persoonlijk niveau is verbinding maken met wat je zin geeft een kernvaardigheid in een wereld vol keuzes.

Onze expertise

Els Demesmaeker en Gaston Vanhaeren zijn de drijvende krachten achter Amazo. Met ruim 20 jaar ervaring en een opleiding als arbeidspsycholoog en psychotherapeut speelt hun loopbaan zich af binnen organisaties. De combinatie van hun ervaring met organisaties en met het begeleiden van diepe menselijke processen maakt dat ze doorleefde en gefundeerde begeleiding bieden in alle mensgerichte organisatiethema’s. Ze kennen als geen ander de kunst om mensen in organisaties met mekaar te verbinden.

Kmo-portefeuille

Als kmo in Vlaanderen kan je zowel voor opleiding van je medewerkers als voor HR-advies subsidies ontvangen via kmo-portefeuille. Amazo is volgens de Vlaamse overheid een erkend dienstverlener van opleiding (DV.O214566) en advies (DV.A216220).

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op of lees meer over de kmo-portefeuille.

Wie zijn we?

Els Demesmaeker

Els Demesmaeker

"Ik begeleid graag managementteams die meer betrokken medewerkers willen. Ik werk een totaalaanpak uit met de nodige interventies als teamsessies, workshops, coaching van leidinggevenden en hun teams. Ik adviseer over de organisatiestructuur en overlegprocessen. Ik creeër vooral een setting waarin open dialoog en verbinding plaatsvinden tussen de verschillende betrokkenen. Je kan zeggen dat ik de architect ben van het veranderplan en de lijm tussen de betrokken partijen."

Els Demesmaeker is arbeidspsycholoog (KU Leuven), Certified Coach (Quintessence), Gestalt-Psychotherapeut (IVC) en organisatiecoach (Livingsystemscoaching). Ze vervulde diverse HR-managementfuncties bij o.a. Canon, Microsoft en Quintessence met een focus op leiderschapsontwikkeling.

In 2006 startte ze met AMAZO, als coach voor ondernemers, managers en kaderleden in diverse bedrijven. Door haar inlevende en gedreven stijl ondersteunt ze teams en organisaties om dichter bij hun doel te komen. Haar oog voor het geheel en voor de pijnpunten in de organisatiewerking worden erg geapprecieerd door klanten.

Gaston Vanhaeren

Gaston Vanhaeren

"Wat ik liefst doe is het enthousiasmeren van groepen in het kader van een opleiding in leiderschap. Hun zelfinzicht versterken, oefenen met hun concrete vragen, elkaar aanspreken en feedback geven. Ook teamcoaching geeft me veel voldoening. Wat onder tafel zit benoemen, zodat het water terug helder is. Ook begeleid ik graag bedrijfsleiders van KMO’s en familiebedrijven die een ervaren sparringpartner zoeken in hoe hun organisatie te leiden. Ik ben graag waar het team is, ik enthousiasmeer en motiveer tot verbinding en persoonlijke ontwikkeling."

Gaston Vanhaeren is klinisch psycholoog (KU Leuven), economist (EHSAL), Gestalt-Psychotherapeut (IVC), MBTI certified trainer (OPP). Hij vervulde diverse commerciële functies in de financiële wereld en werd vervolgens trainingmanager bij Eural-Paribas.

Sinds 2000 werkt hij als trainer en teamcoach in persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, leiderschap , teambuilding. Hij traint en begeleidt directieteams, management en kaderleden van grote en middelgrote bedrijven. Door zijn authentieke stijl en humor weet hij vertrouwen en openheid te creëren. Ook zijn scherpe analyses en zijn expertise in MBTI worden erg gewaardeerd.